Over ons


Since 1980


Standaard Tholen is opgericht in 1980, in het begin waren wij met ons bedrijf gevestigd in Tholen. In 1992 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand in Oud-Vossemeer, dit omdat het magazijn en het kantoor te klein werden om u goed van dienst te kunnen zijn.

In de beginjaren hebben wij ons vooral gespecialiseerd op de land-en tuinbouw filtertechniek en technische kunststoffen.
In de loop der jaren hebben wij onze kennis en ervaringen uitgebreid en verder ontwikkeld.

Sinds 1998 hebben wij ons ook gespecialiseerd in het fabriceren van gewikkelde filterkaarsen voor in de foto-finishing en chemische industrie.
Wat begon met het maken van filters en hulpstukken voor de land- en tuinbouw, foto- finishing en chemische industrie groeide uit tot een van de meest veelzijdigste servicebedrijven op het gebied van filtratie in de Benelux.

We produceren en leveren een groot scala aan filters en technische hulpstukken voor de land- en tuinbouw, mede ontwikkeld door een jarenlange ervaring en kennis, met name op het gebied van spuitgietwerk.Wij zijn een van de meest veelzijdigste servicebedrijven op het gebied van filtratie in de Benelux.
Standaard Tholen Filtertechniek - voorsprong door kennis en ervaring!